Inspiratieavond Voice Dialogue


Persoonlijke en professionele verdieping voor trainers en coaches
Een avondje inspiratie opdoen met mede-vakgenoten en een aantal opleiders van Blankestijn & Partners?
Op 8 november laten we je kennismaken met Voice Dialogue, en leer je een aantal werkvormen die je direct kunt toepassen in je eigen coachings- of trainerspraktijk.
Deze inspiratieavond geeft je een voorproefje van de 2-daagse bijscholing Voice Dialogue en de senior-practitioner coachingsopleiding Dieptecoaching.

Voor wie?
Deze avond is bedoeld voor trainers en coaches die

  • bij Blankestijn & Partners of KB&K een trainersopleiding of coachingsopleiding hebben gevolgd en een avondje voeding en inspiratie willen opdoen;
  • willen kennismaken met Voice Dialogue;
  • geïnteresseerd zijn in de senior-practitioner coachingsopleiding Dieptecoaching.

Resultaat

  • Je maakt kennis met een aantal basisprincipes uit de Voice Dialogue
  • Je leert een aantal speelse werkvormen met diepgaande impact, die je direct kunt toepassen in je eigen coachingspraktijk of trainerspraktijk.
  • Je reflecteert op je persoonlijke ontwikkeling als coach / trainer.
  • Je ervaart wat de opleiding Dieptecoaching kan betekenen voor je vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling als trainer / coach.

Aanpak
We gaan vooral lekker met elkaar aan de slag. Experimenteren met nieuwe werkvormen, ingebed in korte theoretische kaders. Reflectie op je vakmanschap in de rol van trainer / coach, en inzicht in je persoonlijke ontwikkeling in de rol van coachee / deelnemer.
Feedback van collega-trainers en van opleiders Silvia Blankestijn en Esther Broekman, praktische handvatten en samen sparren. Kortom: een avondje ‘voeding’ en inspiratie opdoen!

opleidingsschema

Plaats en data